Προφίλ

"Κάθε ακίνητο είναι μοναδικό, όπως ο ιδιοκτήτης του και κάθε υποψήφιος, ενοικιαστής ή αγοραστής, επιθυμεί την ικανοποίηση των αναγκών του, όσο μικρές ή μεγάλες είναι αυτές.

Με γνώμονα τα παραπάνω ο Αποστόλης Σιαπάτης δραστηριοποιείται εδώ και δυο δεκαετίες στο χώρο του Real Estate, συνεργαζόμενος με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

Άριστος γνώστης του Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου της Αθήνας εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα για τη διάθεση του ακινήτου σας και την εξοικονόμηση χρόνου και κόπου στην αναζήτησή σας.

Σαν κάτοικος της περιοχής, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην Ακρόπολη, το Θησείο, το Κουκάκι, τα Πετράλωνα και του Φιλοπάππου.

Η επιλογή συγκεκριμένου αριθμού ακινήτων και ζητήσεων που διαχειρίζεται, εξασφαλίζει την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης."

Kontakt

  Ich akzeptiere find.com.gr, um meine Daten für die zukünftige Kommunikation zu verwenden.
  An meine E-Mail senden.

Immobilien Betrauung

  • Wenn Sie eine Immobilie verkaufen oder vermieten und mit unserem Büro zusammenarbeiten möchten, füllen Sie das Formular für die Eigentumsübertragung aus.

Immobiliensuche

  • Wenn Sie Ihre Immobilie verkaufen oder vermieten möchten, füllen Sie das folgende Formular aus und wir werden mit Ihnen Kontakt aufnehmen

Kontakt:


Τρώων 75-77

Αθήνα, 118 52

contact@find.com.gr

Τηλ:(+30) 2114004242