Προφίλ

"Κάθε ακίνητο είναι μοναδικό, όπως ο ιδιοκτήτης του και κάθε υποψήφιος, ενοικιαστής ή αγοραστής, επιθυμεί την ικανοποίηση των αναγκών του, όσο μικρές ή μεγάλες είναι αυτές.

Με γνώμονα τα παραπάνω ο Αποστόλης Σιαπάτης δραστηριοποιείται εδώ και δυο δεκαετίες στο χώρο του Real Estate, συνεργαζόμενος με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

Άριστος γνώστης του Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου της Αθήνας εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα για τη διάθεση του ακινήτου σας και την εξοικονόμηση χρόνου και κόπου στην αναζήτησή σας.

Σαν κάτοικος της περιοχής, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην Ακρόπολη, το Θησείο, το Κουκάκι, τα Πετράλωνα και του Φιλοπάππου.

Η επιλογή συγκεκριμένου αριθμού ακινήτων και ζητήσεων που διαχειρίζεται, εξασφαλίζει την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης."

Επικοινωνία

  Δέχομαι το find.com.gr να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία μου για μελλοντική επικοινωνία.
  Αποστολή και στο e-mail μου.

Ανάθεση Ακινήτου

  • Αν πουλάτε ή ενοικιάζετε κάποιο ακίνητο και επιθυμείτε να συνεργασθείτε με τo γραφείο μας συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου.

Ζήτηση Ακινήτου

  • Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία:


Τρώων 75-77

Αθήνα, 118 52

contact@find.com.gr

Τηλ:(+30) 2114004242