Ανάθεση

Διαθέτετε ακίνητο προς πώληση ή ενοικίαση;

Kαλέστε: +30 211 400 4242, ή εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το αργότερο εντός μίας εργάσιμης ημέρας.

 

Γιατί Find!

Εκτός από τον επαγγελματισμό και το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, η χρήση της τεχνολογίας και σύγχρονων μέσων επικοινωνίας, εγγυώνται την προώθηση του ακινήτου σας στους κατάλληλους υποψήφιους αγοραστές και μισθωτές.

Κυρίως όμως, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης που διέπονται από διαφάνεια και διακριτικότητα. Κάθε ακίνητο είναι μοναδικό όσο και ο ιδιοκτήτης του. Για αυτό το λόγο προσφέρονται εξατομικευμένες υπηρεσίες προώθησης του ακινήτου σας.

Ενοικίαση ακινήτου

Η ενοικίαση ενός ακινήτου αποτελεί πηγή εισοδήματος αλλά ταυτόχρονα είναι μια διαρκής ανθρώπινη σχέση. Η επιλογή λάθος μισθωτή μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες. Κατά κανόνα ο καλός μισθωτής είναι προτιμότερος από το καλό μίσθωμα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η φερεγγυότητα και η δυνατότητά του μισθωτή να ανταποκρίνεται σταθερά και έγκαιρα στις οικονομικές υποχρεώσεις κάθε μήνα (μισθώματα, κοινόχρηστα και λογαριασμοί κοινής ωφέλειας). Τα παραπάνω είναι απαραίτητα για τη βιωσιμότητα της μισθωτικής σχέσης.

Για πωλητές ακινήτων

Η Ελλάδα εξελίσσεται σε παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό και αυτό τα τελευταία χρόνια έχει αντίκτυπο στην κτηματαγορά, δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για την πώληση του ακινήτου σας.
Η Αθήνα κατατάσσεται πλέον σε μία από τις πιο δημοφιλείς πόλεις του κόσμου και στον ΕΟΤ δόθηκε το βραβείο “Europe’s Leading Tourist Attraction 2018” καθώς η Ακρόπολη ανακηρύχθηκε το κορυφαίο τουριστικό αξιοθέατο της Ευρώπης. Κατατάσσεται πλέον στη 10η θέση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο σαν επενδυτικός προορισμός στον τομέα των ακινήτων.
Ζητούνται διαμερίσματα και κτίρια για αγορά, σε οποιαδήποτε κατάσταση, στο κέντρο αλλά και στα προάστια της Αθήνας, για άμεση διάθεση σε Έλληνες και ξένους επενδυτές.

Εκμεταλλευτείτε τώρα τη δυναμική και τις ευκαιρίες που σας δίνονται για την πώληση του ακινήτου σας μέσα από ένα πλήρες δίκτυο πωλήσεων και εξωτερικών συνεργατών.