• Η Εταιρεία
  • Επικοινωνία
× Αναζήτηση ακινήτου
× Συνδεδεμένος ως (Αποσύνδεση)

Ανακαίνιση - Διακόσμηση

Ανακαίνιση

Ένα κτίριο οφείλει να επιτελεί τον ρόλο του. Είτε πρόκειται για το σπίτι σας, είτε πρόκειται για έναν επαγγελματικό χώρο. Με αυτό το σκεπτικό ερχόμαστε στον χώρο σας και του δίνουμε το πραγματικό του νόημα τόσο αρχιτεκτονικά και εργονομικά, όσο και λειτουργικά.

Μία έμπειρη ομάδα μηχανικών και αρχιτεκτόνων συντάσσει τις απαραίτητες μελέτες και τεχνικές εκθέσεις σύμφωνα με τις ανάγκες και τις εκάστοτε επιθυμίες σας.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη κατασκευή και επίβλεψη όλων των επιμέρους πτυχών της ανακαίνισης του ακινήτου σας, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τη λειτουργικότητα και την αισθητική με βάση τις ανάγκες σας. 

Διακόσμηση

Η διακόσμηση και ο εξοπλισμός ενός σπιτιού δεν είναι μόνο μια αισθητική παρέμβαση. Πρόκειται για την τελική πινελιά σε ένα ανάγλυφο, που στόχο έχει το ακίνητο να εξυπηρετήσει απόλυτα τα θέλω και τις ανάγκες σας.

Γι’ αυτό και λαμβάνονται υπόψη πάντοτε οι δικές σας επιθυμίες.

Αφού γίνει αυτό, συντάσσουμε μελέτες διακόσμησης και σας τις παραδίδουμε, προκειμένου να επιλέξετε το στυλ, το χρώμα και το ύφος που σας ταιριάζει.

Στη συνέχεια αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας το τελικό σχέδιο της διακόσμησης, το οποίο θα είναι κατάλληλα διαμορφωμένο για να φέρει το ακίνητο σας εκεί ακριβώς που το θέλετε.