• Η Εταιρεία
  • Επικοινωνία
× Αναζήτηση ακινήτου
× Συνδεδεμένος ως (Αποσύνδεση)

Covid-19

Ενημέρωση Κορωνοϊού

Δεδομένης της υγειονομικής κρίσης λόγω του Covid-19, σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο μας έχει υιοθετήσει πλήρως τα μέτρα και τις οδηγίες για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων και των πελατών, σύμφωνα με τις οδηγίες και κατευθύνσεις του ΕΟΔΥ και της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας.

Συγκεκριμένα:

- Το γραφείο παρέχει δωρεάν και συστηματικά σε όλους τους εργαζομένους μέσα ατομικής προστασίας (μάσκες, αντισηπτικά, εμποτισμένα μαντηλάκια κλπ).

- Η απόσταση μεταξύ των καθήμενων συνεργατών είναι 2,5 μέτρα

- Φροντίζουμε για επαρκή αερισμό των γραφείων μας και εβδομαδιαία απολύμανσή τους.

- Οι σύμβουλοι ακινήτων καλύπτονται πλήρως από την επιχείρηση σε περίπτωση ασθένειάς τους από άλλους συναδέλφους, χωρίς οικονομική επίπτωση στην αμοιβή τους και η επιχείρηση αναλαμβάνει το κόστος τεστ διάγνωσης κορωνοϊού (rapid test ή μοριακός έλεγχος).

- Στην είσοδο και έξοδο του γραφείου έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά διαλύματα.

- Κατά την διάρκεια των υποδείξεων οι συνεργάτες τηρούν αποστάσεις ασφαλείας, φορούν μάσκα και κατά περίπτωση γάντια ή ποδονάρια με στόχο την μέγιστη δυνατή προφύλαξη των ιδιοκτητών και των ενοίκων.

- Κατόπιν συνεννόησης οργανώνουμε virtual επίσκεψη.

Παράλληλα εξακολουθούμε να εργαζόμαστε βάσει των αρχών μας που είναι το ασφαλές και δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον, η παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και η ανάπτυξη και διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Η οικογένεια Find Real Estate

 

 

Οκτώβριος 2020